NTP znak 2009 pokoncni 150 - Rezultati 5. Teka na CinkovecNa tradicionalno dobro pripravljenem teku na Cinkovec znova tradicionalno malo tekačev. Idealne razmere za tek in tudi za nove rekorde.

V soboto 20.6.09 je ŠRD Snežnik Kozarišče pripravilo peti tekaški in osmi kolesarski vzpon na Cinkovec. Prvič letos v NTP je bil štart popoldan. Na srečo, saj je bilo jutro mokro in mrzlo, popoldan pa smo imeli idealne razmere za tek. Verjetno je ravno slabo vreme mnoge tekače in kolesarje zadržalo doma zato se nas je zbralo le 58 članic in članov tekačev, 55 otrok, 13 kolesarjev in 8 pohodnikov.

Zmagovalci so vsi ki so prišli in odtekli ter odkolesarili in pokazali ostalim, da malo poletnega hladu ni ovira za rekreacijo. No, tisti zmagovalci, ki jih določamo z uro pa so bili: Andreja, Valentina in Manica pri ženskah ter Borut, Darko in Almir pri moških. Prvi v treh četah otrok so bili Dominika in Jaka, Urška in Sašo ter Nina in David. Podrobneje pa v rezultatih.

Ker je ta tek zaključil spomladanski del NTP vas prosim, da izpolnete anketo, kjer vas tokrat sprašujemo tudi po predlogih za jesenski del -> ANKETA

REZULATI:

Rezultati po KATEGORIJAH, 5. Tek na Cinkovec; Kozarišče 20.6.2009

Rezultati ABSOLUTNO, 5. Tek na Cinkovec; Kozarišče 20.6.2009

Če ima kdo kakršno koli sliko iz tega teka jo lahko tu objavimo.

Objavljamo še rezultate kolesarskega vzpona na Cinkovec in sicer po KATEGORIJAH in ABSOLUTNO.

Naslednji tek v NTP 2009 je 13. septembra na novem prizorišču, na Blokah. Takoj na koledar zacahnat.
Kmalu bomo objavili tudi skupno točkovanje v Notranjskem tekaškem pokalu 2009 in povzetek spomladanskega dela, zato vas prosimo, da v kolikor veste za kakšno nepravilnot v rezultatih (priimki, klubi ipd), da nam to javite.

PARTNERJI NTP 2009:
fso%20120x60 - Rezultati 5. Teka na Cinkovec Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Obcina%20Cerknica 60 - Rezultati 5. Teka na Cinkovec Občina Cerknica in Športna zveza Cerknica, ki je nosilec NTP 2009
oron 150 - Rezultati 5. Teka na Cinkovec Lokalna kabelska postaja TV Oron
Novolit logo - Rezultati 5. Teka na Cinkovec