DSC 00931 300x272 - Sovica je igrala nogomet na Studenem

Foto: Jure Šega

V soboto, 9.6.2012, je potekal nogometni turnir na Studenem. Udeležila se ga je mlajša ekipa Sovice v kateri so igrali Klemen Polovič, Jure Šega, Kevin Andrejčič, Rok Ian, Ibrahim Bafčari, Jure Grlj, Tim Jerič ter vratar Denis Hašić. Vsi igralci so bili pod budnim očesom selektorja Nika Kočevarja (Kokte).

Kljub težkim, deževnim in predvsem blatnim razmeram na igrišču so se uvrstili med TOP 8 ekip, kjer pa so morali priznati premoč izkušenejši in kvalitetnejši ekipi Benles-a.

Fantje se zahvaljujejo njihovemu sponzorju AURIG-u(http://www.aurig.si/), ter RC Studeno za nepozaben turnir, ki se ga bodo z veseljem udeležili tudi naslednje leto.

Po končanem turnirju smo za izjavo prosili selektorja ekipe, Nika Kočevarja – Kokto, ki je za našo spletno stran povedal naslednje besede:
“Danes smo se udeležili izjemno dobro organiziranega turnirja na Studenem. Kljub temu, da smo blizu poletja so bile vremenske razmere vse prej kot poletne. Fantje so namreč vse tekme igrali v močnem dežju in na zahtevnem blatnem igrišču. Na tem mestu moram poudariti, da take razmere fante niso kaj dosti ovirale, saj so bili ves čas močno motivirani in so vsako sekundo na igrišču dajali vse od sebe ter dokazali, da si zaslužijo dres Sovice. S pristopom fantov sem zelo zadovoljen. Zopet smo dobili novo izkušnjo, saj so se fantje naučili kako igrati v takih vremenskih razmerah. Mislim, da je bila to dobra generalka pred Dnevno-nočnim turnirjem v Grahovem, ki bo potekal 23.6.2012 v Športnem parku Grahovo. Za konec bi se zahvalil še predsedniku TKD Sovice, Aljažu Gorniku, ki nas vzpodbuja in podpira pri prijavah na take turnirje. Hvala tudi fantom za lepo nogometno soboto!”

Nogometni turnir na Studenem je torej zaključen. Mi pa vas vabimo, da se 23.6.2012 udeležite Dnevno-nočnega turnirja v Grahovem! Razpis najdete na naslednji povezavi https://drustvo-sovica.si/2012/06/05/dnevno-nocni-turnir-v-malem-nogometu-grahovo-2012/