ELGONova Notranjski tekaški pokal 2011 je, vsaj kar se tiče tekem, zaključen.EN NTP2011 RGB pokoncni - Skupni seštevek v ELGONova NTP 2011

Zmagovalec v absolutnem seštevku je postal Toni Habjan, ki je pokal dobil pred Sebastjanom Pušem in Denisom Guzljem.

V ženski absolutni kategoriji je premočno slavila Kristina Bele, druga absolutno je bila Mateja Sterle, na tretjem mestu pa Valentina Rebec.

SKUPNI SEŠTEVEK ABSOLUTNO 

V kategorijah so potekali izenačeni in zanimivi boji. Razlike so bile pri nekaterih zelo majhne, pri drugih pa so bile zmage oddane že pred zadnjo tekmo.

SKUPNI SEŠTEVEK PO KATEGORIJAHPA090619 - Skupni seštevek v ELGONova NTP 2011

Celoten povzetek dogajanja in nekaj statistike osmih tekov, ki so sestavljali letošnji pokal, bomo objavili nekoliko pozneje. Že sedaj lahko zapišemo, da je bila letošnja tekaška sezona z vidika organizatorjev uspešna. Verjamemo, da ste se na notranjskih tekih dobro počutili tudi tekači, ki ste se tekov tako množično udeleževali.

Seveda pa se ELGONova NTP 2011 še ni povsem zaključil. Na vrsti je še sklepno dejanje. To bo podelitev priznanj, medalj, pokalov in drugih nagrad na slavnostni prireditvi, ki bo 27.10.2011 v Kulturnem domu v Cerknici. Vse v zvezi z dogajanjem na prireditvi bo objavljeno na naši spletni strani. Seveda tja niste vabljeni zgolj zmagovalci, pač pa tudi vsi drugi tekači in športni navdušenci, ki vas zanima, kdo je letos zaznamoval naš pokal.

 

PARTNERJI           ElgoNOVA NTP 2011:
fso%20120x60 - Skupni seštevek v ELGONova NTP 2011 Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Športna zveza
Cerknica
Športna zveza Cerknica je nosilec Notranjskega tekaškega pokala 2011

elgonova big logo 270 - Skupni seštevek v ELGONova NTP 2011

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova

nkr3 - Skupni seštevek v ELGONova NTP 2011

Medijski sponzor pokala so NKR novice

In ne pozabite: Lepu je tečt icon smile - Skupni seštevek v ELGONova NTP 2011

Uredi to stran