EN NTP2011 RGB pokoncni - Rezultati s 3. Teka po BlokahBloke so danes gostile šesto  tekmo v ELGONova Notranjskem tekaškem pokalu 2011, ki je bila uvod v jesenski del pokala. Poletne temperature so privabile 145 tekačev v vseh kategorijah, kar je nova rekordna številka na tem teku. Gotovo gre zasluga marljivemu Športnemu društvu Bloke, ki je skupaj z OŠ Toneta Šraja pripravilo ta tek.

Veseli dejstvo, da se je povečalo število tekačev tako v otroških, kot tudi v članskih kategorijah. Najmlajši so se borili in tekli na 600, 1000 ter 1600m, medtem ko so njihovi starejši sotekači tekli na 6,7km dolgi progi, ki pa je kljub svoji relativno krajši dolžini, precej razgibana in tekače vodi tako v klanec, kot tudi navzdol. Seveda je vmes še ravnina, da si tekači naberemo novih moči.9116668 300x225 - Rezultati s 3. Teka po Blokah

Na članskem teku je prvi v cilj pritekel Toni Habjan,ki je sicer tudi vodilni v pokalu. Za njim sta prihitela Denis Guzelj in Sebastjan Puš, oba stara znanca našega tekaškega pokala. V ženski konkurenci je slavila Kristina Bele, ki ji zmag že dobro navajena. Druga je z majhnim zaostankom prišla Valentina Rebec, tretja pa je bila Jerneja Mihevc. Najboljšim vse čestitke!

Pri otrocih so prva mesta osvojili: Klara Jernejčič in Žan Poje na najkrajši progi, Maja Mlakar in Nejc Šraj na 1000m, na najdaljši pa Teja Jenko in Jaka Marolt. Ob najhitrejši velja omeniti tudi vse mlade tekače in OŠ Nova vas, ki so na domačem terenu nastopili v največjem številu in tako pokazali svojo zavzetost.

Objavljamo:

REZULTATE 3.TEKA PO BLOKAH ABSOLUTNO

REZULTATE 3. TEKA PO BLOKAH PO KATEGORIJAH 9116746 300x225 - Rezultati s 3. Teka po Blokah

Ob tej priliki iskreno čestitamo tudi našemu generalnemu sponzorju pokala, podjetju ELGO Nova iz Podskrajnika, ki v teh dneh praznuje svojo desetletnico obstoja. Podjetje je s svojim podpiranjem športa  in rekreacije lahko lep zgled ostalim.

Že popoldne smo objavili galerijo slik, no pa bomo povezavo objavili še enkrat, če je slučajno kdo spregledal prispevek, ki ga najdete TUKAJ.

NASLEDNJI TEK ELGONova NTP 2011: V soboto, 24.9.2011, popoldan, bo v Kozariščah v Loški dolini  na sporedu 8. Tek po polhovih stopinjah. Razpis sledi v kratkem.

PARTNERJI ELGO Nova NTP 2011:
fso%20120x60 - Rezultati s 3. Teka po Blokah Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Športna zveza
Cerknica
Športna zveza Cerknica je nosilec ELGO Nova Notranjskega tekaškega pokala 2011

elgonova big logo 270 - Rezultati s 3. Teka po Blokah