EN NTP2011 RGB pokoncni - Rezultati s 15. Teka ob Cerkniškem jezeruŠportna zveza Cerknica je danes v Ribiškem kotu pripravila 15. Tek ob Cerkniškem jezeru. Udeležba je bila največja letos, teklo je kar 175 tekačev in tekačic. Padel rekord proge. Številni novi obrazi.

Prava sopara je že zjutraj vznemirjala organizatorje, vendar je tek minil v suhem vremenu. Kot pa je že običaj za ta letni čas, je bilo vreme kar naporno za tek, vendar to ni odvrnilo tekačev, da ne bi odtekli enega kroga ob našem lepem jezeru. Tudi tokrat je organizator preventivno pripravil tri okrepčevalnice in obilo okrepčila v ciljnem prostoru. Trasa je že drugo leto speljana tako, da tekači najprej opravijo z osončenim delom in v drugem delu skoraj v celoti v senci.

Tekmo je znova komentiral domačin Aleš Brlan, ki je prireditev spremenil v dogodek in tekaško druženje je bilo res prijetno. Pogostitev in podelitev priznanj najboljšim je potekala hitro in zabavno in vsi tekači so odšli domov “polnih rok”.
Po koncu teka je sicer malo porosilo, vendar je bila tokrat narava na strani organizatorja, saj se je približno eno uro po tekmi razbesnela huda nevihta s sodro.

REZULTATI:
Otroci so začeli s svojimi teki že ob pol desetih. Ravninska proga je marsikomu zelo ustrezala, zato so bili vsi uspešni in tudi njihovi rezultati so zelo dobri.

Pol ure za njimi so štartali člani in članice. 112 tekačev se je podalo na pot. Nekateri so bili ekspresno hitri (padel je rekord proge), drugi so vsi vzeli nekaj več časa za ogled jezera in tekaške užitke.

REZULTATI PO KATEGORIJAH (otroci in člani)
REZULTATI ABSOLUTNO

Skupni rezultati v ELGO Nova NTP 2011:

NTP REZULTATI PO KATEGORIJAH (otroci in člani)
NTP REZULTATI ABSOLUTNO

Tekma je bila izpeljana odlično in večina udeležencev je odhajala vesela in zadovoljna. Kot je pozval Sebastjan Štraus, gonilna sila tega teka, vas tudi jaz vabim, da o morebitnih slabih stvareh na prireditvi poveste njemu, o dobrih pa razširite glas v sosednjo vas 🙂

SLIKE S TEKA.

Se vidimo že prihodnjo nedeljo, 12. 6. 2011 na novem teku v ELGO Nova NTP 2011, na Olimpijskem teku v Logatcu. Razpis bo prav kmalu objavljen tudi na naših straneh, že danes pa ga lahko vidite tukaj.

Sponzorji letošnjega Teka ob Cerkniškem jezeru so:

 

 

eclipse logo 300x123 - Rezultati s 15. Teka ob Cerkniškem jezeru

images - Rezultati s 15. Teka ob Cerkniškem jezerulogotip - Rezultati s 15. Teka ob Cerkniškem jezeru

 

Zala 300x238 - Rezultati s 15. Teka ob Cerkniškem jezeru

 

Mule Bar logo - Rezultati s 15. Teka ob Cerkniškem jezeru

 

Sensilab Sportasan 294x4001 220x300 - Rezultati s 15. Teka ob Cerkniškem jezerusensilab logo - Rezultati s 15. Teka ob Cerkniškem jezeru

 

 

images1 - Rezultati s 15. Teka ob Cerkniškem jezeru

logo nivea 300x87 - Rezultati s 15. Teka ob Cerkniškem jezeru

 

 

Tek ob Cerkniškem jezeru pa še podpirajo:

ELGO NOVA D. O. O.
TKD SOVICA
GRIFON D. O. O.
FIZIO ANDREA
DRUŠTVO TABORNIKOV ROD JEZERSKA ŠCUKA CERKNICA
GASILSKO DRUŠTVO CERKNICA
JP KOMUNALA CERKNICA D. O. O.
FUNDACIJA ZA ŠPORT
NOTRANJSKO-KRAŠKE NOVICE
KOZMETIKA AFRODITA D. O. O.
ŽOLNA ŠPORT
VO2 SPORT
BINONI D. O. O.

 

PARTNERJI ELGO Nova NTP 2011:
fso%20120x60 - Rezultati s 15. Teka ob Cerkniškem jezeru Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.
Športna zveza
Cerknica
Športna zveza Cerknica je nosilec ELGO Nova Notranjskega tekaškega pokala 2011

elgonova big logo 270 - Rezultati s 15. Teka ob Cerkniškem jezeru

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova

nkr3 - Rezultati s 15. Teka ob Cerkniškem jezeru

Medijski sponzor pokala so NKR novice