Tekaški smučarski klub Logatec je danes organiziral Olimpijski tek. Na progi, ki je dolga nekaj malega več kot 9,8km za člane on 6,6km za članice, so se tekači pomerili za točke ELGONova Notranjskega tekaškega pokala 2012. To je bila peta tekma v pokalu letos.

IMG 0882 - Rezultati in fotografije Olimpijskega teka v Logatcu

Ob devetih so se tekačice in tekači zbrali na netekmovalnem  teku na 3,3km. Pol ure za njimi so se izpred tovarne Valkarton Logatec  na progo zapodili najmlajši, ki v ELGONova NTP tečejo v treh starostnih kategorijah.

Ko je bilo sonce že visoko na nebu je bil čas za tek članic in članov. Članice tečejo dva kroga, člani pa tri. V ženski konkurenci je slavila Eva Sever Rus pred Kristino Bele in Nežo Majdič.Pri članih pa je s progo najhitreje opravil Luka Ljubič, ki je v finišu tekme premagal Aljaža Zalarja in Andreja Lindiča. Vsem iskrene čestitke.

Organizator je na progi poskrbel za precej vodnih okrepčevalnic in tušev, ki so prišle še kako prav. Prav tako gre pohvaliti vse, ki so na progi skrbeli, da so smo se tekači lahko nekoliko ohladili.NTP 20121 - Rezultati in fotografije Olimpijskega teka v Logatcu

Oglejte si rezultate:

 ABSOLUTNO

PO KATEGORIJAH

Skupno točkovanje v ELGONova NTP 2012:

ABSOLUTNO

PO KATEGORIJAH

Prvo fotogalerijo tekača Matjaža Vrhunca si oglejte tukaj.

Obsežno fotogalerijo je prispeval Nace Farkaš.

Naslednji tek v ELGONova NTP 2012 sledi v septembru, ko bo na vrsti 4. Tek po Blokah. Do takrat pa sledijo v pokalu počitnice, seveda pa se nam lahko tudi čez poletje pridružite na tekaških treningih, ki so na sporedu vsak torek in četrtek ob 19:00 v Ribiškem kotu in na ta način ohranjate dobro formo, ki jo bomo potrebovali še v jesenskem delu pokala, ko sledijo še tri tekaške preizkušnje.

PARTNERJI           ElgoNOVA NTP 2012:
fso%20120x60 - Rezultati in fotografije Olimpijskega teka v Logatcu Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in občine Cerknica.
Športna zveza
Cerknica
Športna zveza Cerknica je nosilec Notranjskega tekaškega pokala 2012

elgonova big logo 270 - Rezultati in fotografije Olimpijskega teka v Logatcu

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova

In ne pozabite: Lepu je tečt icon smile - Rezultati in fotografije Olimpijskega teka v Logatcu