Rezultati 2. Teka po sledeh medveda, Loški Potok

Včeraj je v Loškem Potoku potekal Tek po sledeh medveda, ki od lanskega leta šteje za točke ELGONova Notranjskega tekaškega pokala. Tek je sicer bil izveden že petič, prej (pred nekajletno prekinitvijo) je štel za točke Dolenjskega pokala.

Rjavi Medved - Rezultati 2. Teka po sledeh medveda, Loški Potok

Medveda nismo srečali 🙂

Organizator teka je Nevtralia klub ob pomoči PGD Retje. Štart teka je v Retju, kjer je prizorišče teka ob poplavah nekaj metrov pod vodo. Najprej so štartali najmlajši, cicibani, za njimi osnovnošolci, ob pol šestih pa so se na 7,5km dolgo traso podali še odrasli tekači in tekačice.

Skupaj je teklo 152 udeležencev, kar je za počitniški čas lepa številka. Po končanem teku je na prireditvenem prostoru potekala podelitev pokalov in medalj najhitrejšim, udeleženci prireditve pa so pred njo uživali ob domačem ansamblu.

Zmagovalec teka pri odraslih je postal Borut Albreht, drugi je bil Andrej Lindič, na tretjo stopničko je pritekel Jaka Grže. Pri ženskah je zmagala Kristina Bele, druga je bila Katarina Ožbolt, Kristina Tozon je bila tretja.

Tek po sledeh medveda – rezultati absolutno
Tek po sledeh medveda – rezultati po kategorijah

Tek po sledeh medveda – točkovanje absolutno
Tek po sledeh medveda – točkovanje po kategorijah

FOTOGALERIJA TEKA.

PARTNERJI ElgoNOVA NTP 2016:

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova
Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in občine Cerknica fso%20120x60 - Rezultati 2. Teka po sledeh medveda, Loški Potok
 elgonova big logo 270 - Rezultati 2. Teka po sledeh medveda, Loški Potok– podpornik in donatorznak obcina cerknica napis zgoraj - Rezultati 2. Teka po sledeh medveda, Loški Potok

In ne pozabite:  Lepu je tečt!  icon smile - Rezultati 2. Teka po sledeh medveda, Loški Potok