V deževnem in razmeroma hladnem, vendar teku ugodnem vremenu, je včeraj potekal 2. Tek ob Karlovici.

Tek je drugo leto zapored potekal po obrobju Javornikov, ob Karlovici in Rakovem Škocjanu.
Ob 10:00 so se na otroške  razdalje podali otroci, tekli so kot ponavadi v treh različnih kategorijah, vsaka na svoji progi. Nekoliko kasneje, ob pol enajstih, so na vrsto prišli še odrasli tekači in tekačice. Z razgibano progo je najhitreje opravil Andrej Lindič, za njim je pritekel Kristjan Ipavec, tretji je bil Matej Jurančič. Pri dekletih je slavila Kristina Bele, druga je bila Katarina Ožbolt, tretja pa Silva Vidovič. Čestitke tudi ostalim, ki se niso zbali dežja in so suvereno opravili s progo.

NTP2015 znak - Rezultati 2. Teka ob Karlovici in skupno točkovanje

Oglejte si:

REZULTATE ABSOLUTNO
REZULTATE KATEGORIJE

SKUPNO TOČKOVANJE ABSOLUTNO 
SKUPNO TOČKOVANJE KATEGORIJE

Skupni zmagovalec letošnjega pokala je postal Borut Albreht, drugi je v letu 2015 Andrej Lindič, tretji pa Mihael Marinč.
Skupna zmagovalka v letu 2015 je znova postala Kristina Bele, druga je Katarina Ožbolt, tretje mesto pa pripada Silvi Vidovič.

PA116613 - Rezultati 2. Teka ob Karlovici in skupno točkovanje

Foto: Nace Farkaš

ELGONova Notranjski tekaški pokal 2015 je s tem kar se tiče tekov končan. Sledi še slavnostna podelitev medalj in pokalov najhitrejšim in najbolj vztrajnim tekačicam in tekačem, ki bo 4.11. ob 18:00 v Kulturnem domu Cerknica.

PARTNERJI ElgoNOVA NTP 2015:

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova
Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in občine Cerknica fso%20120x60 - Rezultati 2. Teka ob Karlovici in skupno točkovanje
 elgonova big logo 270 - Rezultati 2. Teka ob Karlovici in skupno točkovanje– podpornik in donatorznak obcina cerknica napis zgoraj - Rezultati 2. Teka ob Karlovici in skupno točkovanje

In ne pozabite:  Lepu je tečt!  icon smile - Rezultati 2. Teka ob Karlovici in skupno točkovanje