Rezultati 18. teka na Slivnico

Točno 190 tekačev in tekačic (od tega kar 19 predšolskih, cicitekačev) je teklo na Slivnico in po Grahovem za prvi maj. Organizatorji TKD Sovica in PGD Grahovo so poskrbeli, da je vse teklo, kot mora.

Idealne razmere za tek so na drugo preizkušnjo ELGONova Notranjskega tekaškega pokala privabile številne tekače in pohodnike na Coprniško goro. Teka se je udeležilo 110 odraslih tekačev (31 žensk) in 80 otrok. Vse so ob progi spodbujali številni pohodniki, ki tradicionalno obiskujejo Slivnico na ta dan.

Pri fantih je slavil odličen gorski tekač Gašper Bregar (KGT Papež), ki je prehitel Matjaža Arka (Sodražica) in Boruta Malavašiča (ŠD Nanos). Pri dekletih se je zmage veselila Mateja Ožanič, ki je prehitela zmagovalko Križne gore, Katarino Ožbolt (TKD Sovica), tretja je bila Amadeja Teraž.

Organiziran je bil tudi tek trojk (zmaga trojka, ki ima najnižjo vsoto vseh treh časov). Zmago so odnesli tekači ŠD Nanos 1 (Borut Malavašič, Ivan Sokol, Andrej Trojer). Še zanimivost: tekači v prvih petih trojkah so v povprečju za tek porabili krepko pod 50min.

P5010073 - Rezultati 18. teka na Slivnico

Oglejte si rezultate Teka na Slivnico:

18. tek na Slivnico – rezultati absolutno

18. tek na Slivnico – rezultati po kategorijah

Točkovanje po 2 tekih:

18. tek na Slivnico – točkovanje absolutno

18. tek na Slivnico – točkovanje po kategorijah

TEK TROJK SLIVNICA:

Rezultati 18. Tek na Slivnico – trojke

Fotografije: na voljo so vam 4 obsežne galerije 

FOTOGALERIJA 1 Nace Farkaš na 4km in otroci

FOTOGALERIJA 2 Marija Hribar na 1.5km

FOTOGALERIJA 3 Anja Turšič, cilj/podelitev

FOTOGALERIJA 4 Ljubo Vukelič (dodano 5.5.)

Naslednji tek v pokalu je 4. junija, ko bo na vrsti Tek ob Cerkniškem jezeru.

PARTNERJI ElgoNOVA NTP 2017:

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova
Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in občine Cerknica fso%20120x60 - Rezultati 18. teka na Slivnico
 elgonova big logo 270 - Rezultati 18. teka na Slivnico– podpornik in donatorznak obcina cerknica napis zgoraj - Rezultati 18. teka na Slivnico

In ne pozabite:  Lepu je tečt!  icon smile - Rezultati 18. teka na Slivnico