16. Tek ob Cerkniškem jezeru je v organizaciji Športne zveze Cerknica zaznamovala rekordna udeležba.NTP 2012 - Rezultati 16. Teka ob Cerkniškem jezeru

Dan se je začel s pogledi v nebo in upanju, da nam vreme ne bo zakuhalo kakšnih nevšečnosti. Pred startom otroških tekov se je prikazalo tudi sonce. Temperatura za tek skoraj idealna, le soparno je bilo. To pa ni zmotilo 236 tekačic in tekačev, kar je rekordna udeležba v zgodovini ELGONova Notranjskega tekaškega pokala.

Otroci so se ob pol desetih pognali na 700, 1000 in 1500m dolge proge.  V treh starostnih kategorijah se jih je nabralo skoraj 100. Bravo!

Pol ure za njimi so se na 9,2km dolgo progo podali še člani in članice. Do Otoka nam je bilo kar že malo vroče, imeli smo tudi veter v prsa. Po zavoju na koncu vasi Otok pa je sledil hladnejši in nekoliko bolj razgiban del trase. Najhitrejši med moškimi je bil Luka Ljubič. Za njim sta v cilj pritekla Andrej Lindič in Denis Guzelj. V ženski konkurenci je bila prva, prav ste ugotovili, Kristina Bele. Letos v pokalu še nepremagana. Za njo je v cilj prihitela Valentina Rebec, tretja je bila Nataša Z. Aničič. Čestitke vsem.

Oglejte si: 6038425 300x225 - Rezultati 16. Teka ob Cerkniškem jezeru

REZULTATE PO KATEGORIJAH

REZULTATE ABSOLUTNO

SKUPNO TOČKOVANJE PO KATEGORIJAH

SKUPNO TOČKOVANJE ABSOLUTNO

ELGONova Notranjski tekaški pokal se nadaljuje 17.6. v Logatcu, kjer bo na sporedu Olimpijski tek.

Oglejte si še fotogalerijo slik. Kmalu ji bomo dodali še kakšno fotogalerijo.

PARTNERJI           ElgoNOVA NTP 2012:
fso%20120x60 - Rezultati 16. Teka ob Cerkniškem jezeru Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in občine Cerknica.
Športna zveza
Cerknica
Športna zveza Cerknica je nosilec Notranjskega tekaškega pokala 2012

elgonova big logo 270 - Rezultati 16. Teka ob Cerkniškem jezeru

 

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova

In ne pozabite: Lepu je tečt icon smile - Rezultati 16. Teka ob Cerkniškem jezeru