V Grahovem je za prvega maja potekal 15. Tek na Slivnico. Udeležilo se ga je skoraj 200 tekačic in tekačev s vseh starostnih kategorijah. Poleg tega so na vrh 1114m visoke Slivnice krenili pohodniki, teh je bilo okrog 30.

TKD Sovica je ob izdatni pomoči PGD Grahovo in PGD Žerovnica ter drugih prostovoljcev uspela privabiti nekatere nove obraze, ki jih do sedaj še nismo videli na naših tekih. Vsekakor gredo čestitke prav vsem, ki ste uspešno pritekli do vrha, kot tudi otrokom, ki so tekli po ulicah Grahovega.
Celozaslonski zajem 27.4.2014 220351 - Rezultati 15. Teka na Slivnico

Po teku so tekače pred gasilnim domom v Grahovem pričakali rezultati in zasluženo okrepčilo. Podelitev je povezoval Milan Gornik, pobudnik teka.

Najhitreje je med člani na vrh pritekel Vid Senica. Drugi je bil Toni Habjan in tretji Denis Guzelj. Pri članicah je prva na cilj prihitela Mojca Kermavnar, za njo Mihaela Tušar, kot tretja pa Kristina Bele. Čestitke!

REZULTATI ABSOLUTNO

REZULTATI PO KATEGORIJAH

Omeniti velja glasno podporo navijačev – pohodnikov ob progi. Še posebej veliko se jih zbere v zadnjem delu proge, od lovske koče naprej, ko je proga tudi najbolj zahtevna.

Po končani podelitvi je sledilo druženje pred gasilnim domom, kjer nam je dobro služilo tudi vreme. Tekači tako močnega sonca letos skoraj nismo bili vajeni, na podelitvi pa je še kako prav prišlo.

TOČKOVANJE ABSOLUTNOP5011341 - Rezultati 15. Teka na Slivnico

TOČKOVANJE KATEGORIJE

Fotogalerije:

Prva je na voljo tule.  Avtor Andrej Lindič.

Fotogalerija – foto Nace Farkaš.

Naslednji tek v ELGONova Notranjskem tekaškem pokalu bo Tek ob Cerkniškem jezeru, ki bo 1.6.2014.

PARTNERJI ElgoNOVA NTP 2014:

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova
Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in občine Cerknica fso%20120x60 - Rezultati 15. Teka na Slivnico
 elgonova big logo 270 - Rezultati 15. Teka na Slivnico– podpornik in donatorznak obcina cerknica napis zgoraj - Rezultati 15. Teka na Slivnico

In ne pozabite:  Lepu je tečt!  icon smile - Rezultati 15. Teka na Slivnico