Danes je v organizaciji ŠD Križna gora potekal 13. Tek na Križno goro. Včerajšnja ohladitev je pobelila vrh, vseeno pa smo bili priča lepi tekaški prireditvi v sončnem vremenu.

????????????

Skupaj se je teka udeležilo 135 tekačic in tekačev. Tek za odrasle se je pričel v Ložu, skozi Sveto Ano proti cilju na vrhu Križne gore (856m).
Veliko je bilo tudi pohodnikov in navijačev, ki so tekači spodbujali skozi celotno progo, največ pa se jih je nabralo v zadnjem kilometru, kjer se proga postavi pokonci.

Otroški teki so potekali na krajših razdaljah, najstarejši so štartali na Sveti Ani, najmlajši kategoriji pa višje proti Križni gori. Otrok je bilo sicer nekoliko manj kot na Uncu, vendar pa so vsi pritekli do cilja, za kar jim lahko na tej progi samo čestitamo.

11174362 10203872666312508 7556100146118381128 o - Rezultati 13. Teka na Križno goro

Štart: foto Mario Žnidaršič

Najhitreje je pri odraslih s progo opravil Borut Albreht, sledila sta mu Toni Habjan in Andrej Lindič. Pri ženskah je slavila Kristina Bele pred Mojco Modic in tretjo Natašo Rupnik.

Naslednji tek v ELGONova Notranjskem tekaškem pokalu 2015 bo prvomajski tek na Slivnico, ki bo v Grahovem. Se vidimo za prvega maja!

REZULTATI ABSOLUTNO

REZULTATI PO KATEGORIJAH

TOČKOVANJE PO DVEH TEKIH ABSOLUTNO

TOČKOVANJE KATEGORIJE

Fotografije:

foto 1: Marija Hribar

foto 2: Nace Farkaš

foto 3: Anja Turšič

PARTNERJI ElgoNOVA NTP 2015:

Generalni sponzor pokala je podjetje Elgo Nova
Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in občine Cerknica fundacija za šport
 Elgo Nova– podpornik in donatorznak_obcina-cerknica_napis-zgoraj

In ne pozabite:  Lepu je tečt!  :)