Spoštujem starše, poslušam, gledam in se učim, za nogometno žogo se podim!

TKD Sovica in Občina Cerknica razpisujeta 26. Čebohinov memorial, turnir v malem nogometu.

Turnir je namenjen selekcijam U-7 (letnik rojstva 2008 in mlajši), U-8 (2007), U-9 (2006), U-10 (2005) in njihovim staršem. Turnir bo potekal v soboto, 29.11.2014, v športni dvorani Cerknica. Vabimo vse zainteresirane klube, da pohitijo s prijavami, saj je število ekip omejeno.

PROPOZICIJE: Igra se turnirsko (najprej skupinski del, nato na izpadanje), vsaka ekipa ima zagotovljene najmanj dve tekmi. Igra se 4:4 (vsaka ekipa ima lahko največ eno rezervo pri otrocih in eno pri starših). Igralni čas otrok je 2 x 10 minut, staršev pa 2 x 5 minut.

Primer: U-7 najprej igrajo otroci dveh ekip med seboj, po odigrani tekmi pa med seboj igrajo še starši teh dveh ekip. Pri otrocih zmaga šteje 3 točke, neodločen izid 1 točko. Pri starših zmaga šteje 2 točki, neodločen izid 1 točko. Uvrstitev ekipe na lestvici je torej odvisna od števila zbranih točk otrok in staršev. Vsi igralci igrajo na lastno odgovornost! V končni razvrstitvi po skupinah se v primeru enakega števila točk med ekipami, po vrsti upošteva naslednji kriterij za uvrstitev:

3  mesto Montaža Atki 281x300 - Razpis za 26. Čebohinov memorial - turnir v nogometu za najmlajše in starše

Spoštujem starše, poslušam, gledam in se učim, za nogometno žogo se podim

– število točk
– medsebojno srečanje
– gol razlika
– več doseženih golov
– žreb

PRIJAVE: Prijave sprejemamo po elektronski pošti na naslov ali po telefonu 041-553-499 (Milan) in 040-777-582 (Aljaž), kjer dobite tudi vse ostale informacije. Zadnji dan prijave je sreda, 26.11.2014!

RAZPORED: Razpored bo objavljen v četrtek, 27.11.2014 na internetni strani TKD SOVICA (www.drustvo-sovica.si).

PRIJAVNINA: Prijavnina znaša 25 eur na ekipo (otroci + starši) in jo poravnate na račun Telesno kulturno društvo Sovica, Grahovo 115, 1384 Grahovo, številka računa  90672-0000299112 (odprt pri PBS) in navedite ekipo za turnir. Prijavnino je potrebno poravnati do zadnjega dneva prijav, v nasprotnem primeru ekipa ne bo mogla nastopati.

NAGRADE: Vsak otrok prejme medaljo, prve tri ekipe v posamezni kategoriji pa prejmejo še pokale v trajno last.

ZGODOVINA: Čebohinov memorial ima tradicijo dolgo 25 let, v kateri ni nikoli izostal. Vsa leta je gonilna sila turnirja Milan Gornik, ki skrbi, da spomin na Franca Čebohina, učitelja nogometa v Cerknici, še vedno živi. Omenjeni učitelj, je najbolj užival pri nogometnem delu z najmlajšimi otroci, katerih je bil tudi trener v Cerknici.  Zato smo se odločili, da po 25 letih turnir namenimo našim najmlajšim nogometašem. Organizator meni, da je potrebno pritegniti večjo pozornost staršev, saj se najmlajši prav od njih največ naučijo. S tem namenom smo pripravili tudi slogan, spoštujem starše, poslušam, gledam in se učim, za nogometno žogo se podim!