Pozdravljeni kolesarji!

Prejšni podaljšani vikend smo opravili dve turi.

Na praznični petek se je zbralo šest kolesarjev. Slavko, Vinko, Pile, Sandi, Damjan in Sebastjan so 62 km dolgo turo opravili v dobrih dveh urah s povprečno hitrostjo 29,2 km/h.

V nedeljo se nas je na pot podalo osem kolesarjev. Tina, Slavko, Vinko, Sandi, Frenk, Bajec, Matic in Toni smo traso dolgo 80 km prevozili v slabih treh urah s povprečno hitrostjo 28,1 km/h.

Ta teden bomo kolesarili nekoliko več in sicer kar petkrat. V naš program uvajamo Sovičino torkovo rundo in Sovičino petkovo srečanje. Poleg tega bomo izkoristili tudi praznično sredo, v soboto bomo začeli z letošnjimi Sovičinimi maratoni, v nedeljo pa sledi nedeljska kolesarska tura.

V sredo gremo na Zaplano. Trasa je naslednja: Cerknica – Rakitna – Podpeč – Zaplana – Cerknica. Dolžina je okoli 84 km.

V soboto gremo na maraton. Trasa je naslednja: Cerknica – Ravnik – Turjak – Grosuplje – Videm Dobrepolje – Kočevje – Ribnica – Cerknica. Dolžina je okoli 160 km.

V nedeljo gremo po bližnji okolici. Trasa je naslednja: Cerknica – Dobec – Rakitna – Topol – Štrukljeva vas – Cerknica. Dolžina je okoli 57 km.

Se vidimo v sredo 2.5.2012, v soboto 5.5.2012  in v nedeljo 6.5.2012 ob 09.00 uri v Cerknici pri pošti.

Vabljeni tudi na Sovičino torkovo rundo in Sovičino petkovo srečanje. Zbirno mesto je v Cerknici pri pošti ob 17.30 uri.

Dodatne informacije dobite na 031 779 375 ali na .

Lp, Toni.