Prve tri tekme Notranjskega tekaškega pokala so za nami, pred nadaljevanjem si poglejmo dosedanje rezultate, zbrane v TABELI in da ne pozabimo, še pravila za sodelovanje v PREDSTAVITVI .

Nekaj rezultatov in statistike:

Trenutno pri mlajših deklicah vodi Sara Mlakar, pri mlajših dečkih Lužar Sašo, pri starejših dekletih je prva Ravšelj Nastja, pri fantih Hiti Tadej. Med člani je v absolutni ženski razvrstitvi prva Podobnik Andreja, med moškimi pa Malavašič Borut.

Točke NTP je prejelo že 221 tekmovalcev članov od tega 47 žensk, 174 moških, kar dokazuje, da je v pokalu nagrajen lahko vsak udeleženec. Med dobitniki točk je skupaj 48 športnikov starejših od 50 let, najstarejši jih šteje že (ali pa šele) 74. Odličen zgled maldini!

Dobro je, da je med dobitniki točk skoraj trikrat toliko otrok, kot veteranov, kar 134. Najaktivnejši in najuspešnejši osnovnošolci prihajajo iz OŠ Stari trg, zelo dobro gre tudi Bločanom iz OŠ Nova vas. V zelo skromnem številu sledijo otroci iz OŠ Rakek, Cerknice, Grahovega in Unca. Upam, da jim bodo vrstniki iz Doline in Blok v spodbudo in da bodo tudi »tršice in tovariši« v šolah na sončni strani Slivnice pljunili v roke, da si ne prislužijo ocene »mu« icon7 - NTP 2007 - 2. polčas

 

Čakajo nas še tri tekme. Priprave že tečejo za Tek na Cikovec, ki bo v nedeljo 9. septembra, sledi Tek po polhovih stopinjah v soboto 22. septembra ter zaključek v nedeljo 14. oktobra na Teku po Rakovem Škocjanu.

V prihodnjih zapisih bomo objavili kratke opise vseh tekov z informacijami, ki so zanimive in koristne za vsakega tekača in navijača. Veseli bomo vaših pripomb, mnenj in želja v zvezi s prihodnjimi tekmami ter celotnim pokalom.

Še to: Dober obisk tekem NTP je presegel pričakovanja organizatorjev, kar je dobro. Hkrati je to tudi razlog za kakšen zaplet na prireditvi, zato vas prosimo za razumevanje.