Notranjski tekaški pokal ebm-papst 2023 je tudi uradno zaključen

S slavnostno podelitvijo priznanj tekačicam in tekačem se je včeraj zaključil Notranjski tekaški pokal ebm-papst 2023. Poln Kulturni dom v Cerknici je znova zaploskal najhitrejšim in najbolj vztrajnim v letošnji sezoni.

Zbrane je v podelitev popeljala Sara Pakiž, ki so ji sledili nastopi učencev Glasbene šole Frana Gerbiča Cerknica. Tekače je pohvalil župan Občine Cerknica, Marko Rupar, in jim zaželel uspešne priprave na novo sezono s čim manj poškodbami.

Koordinator pokala, Izak Hribar Meden, je izpostavil skoraj še enkrat več tistih, ki so pretekli vse teke in poudaril, da rekreativni šport na Notranjskem znova raste v udeležbi, hkrati pa omenil tudi bogato zgodovino pokala.

Predsednik ŠZ Cerknica, Boštjan Ule, je prisotnim povedal, da brez podpore lokalnih podjetij pokala ni. Izpostavil je trud organizatorjev posameznih tekov in povabil še več otrok na teke NTP-ja.

Vsi trije pa so si bili enotni v zahvali tekačem, organizatorjem, generalnemu sponzorju, podjetju ebm-papst, Občini in ŠZ Cerknica ter Fundaciji za šport.

FOTOGRAFIJE DOGODKA – Tine Šubic 
Prispevek v Novicah z Notranjske in okolice

Vsem dobitnikom priznanj iskrene čestitke, znova se vidimo v sezoni 2024. Lepu je teč”t!

2560px Ebmpapst.svg - Notranjski tekaški pokal ebm-papst 2023 je tudi uradno zaključen