Pozdravljeni kolesarji!

Prejšni vikend se nas je sedem kolesarjev odpeljalo pogledat naše lipicance. Traso preko Pivke, Divače in Lipice dolgo 105 km smo Bibi, Dane, Slavko, Roman, Sabi, David in Toni prevozili v slabih treh urah in tričetrt s povprečno hitrostjo 28,6 km/h.

Ta vikend sta na sporedu dve turi.

1. V soboto je na vrsti Drugi Sovičin Maraton. Tokrat gremo na jug do reke Kolpe. Trasa je naslednja: Rakek – Cerknica – Ribnica – Gotenica – Kočevska reka – Štalcerji – Petrina – Ribjek – Zg. Čačič – Borovec – Kočevska reka – Primoži – Ribnica – Cerknica – Rakek. Dolžina trase je okoli 185 km. Predvidena sta dva postanka za obisk trgovine, da napolnimo bidone in žepe. Traso si lahko ogledate v dveh delih, ker cesta pri Zg. Čačiču še ni vrisana v zemljevid (1. del trase in 2. del trase).

2. V nedeljo bomo celili sobotne rane domačih krajih. Trasa je naslednja: Rakek – Cerknica – Dobec – Stražišče – Lovranovo – Sveta Trojica – Ulaka – Ravnik – Cerknica – Rakek. Trasa je dolga okoli 63 km.

Se vidimo v soboto dne 14.8.2010 in v nedeljo dne 15.8.2010 ob 08.00 uri na Rakeku pri pošti oz. ob 08.15 uri v Cerknici pri Petrolu.

Dodatne informacije dobite na 031 779 375 ali na .

Lp, Toni.