Pozdravljeni kolesarji!

Prejšni vikend je tura potekala nekoliko drugače, saj sta dva naša člana kolesarila na ultra maratonski Dirki okoli Slovenije DOS RAS EXTREME 2010, Slavko, Dane, Vinko, Pile, Desan, Roman in Sabi pa so se odpravili s kolesi nasproti tekmovalcama proti Ribnici vspodbujat naša dva člana. Slavko se je že ob petih zjutraj odpravil od doma nasproti Toniju, ostalih šest, ki so Tonija spremljali še z avtomobili,  pa je šlo nekoliko kasneje nasproti Mitji.

To nedeljo bomo odpeljali turco bolj po domačih krajih, zaključili pa jo bomo v Podskrajniku pri Piletu, kjer bomo s piknikom malce proslavili uspešna nastopa naših dveh članov Mitje in Tonija na letošnji dirki DOS RAS EXTREME 2010. Na piknik ste vabljeni vsi ljubitelji kolesarjenja, športa in naše SOVICE , ki bi o naši najekstremnejši kolesarski dirki radi kaj zvedeli iz prve roke. Zaradi smotrne nabave pijače in jedače mi do sobote dopoldne po telefonu ali e-pošti javite število udeležencev na pikniku, vabljeni so tudi vaši partnerji oz. partnerke kakor tudi otroci ali starši.

Trasa je naslednja: Rakek – Laze – Planina – Cerknica – Lipsenj – Lož – Bloška polica – Cerknica – Dolenja vas – Podskrajnik. Dolžina trase je okoli 58 km.

Se vidimo v nedeljo dne 23.5.2010 ob 09.00 uri na Rakeku pri pošti, v Podskrajniku na pikniku pa okoli 11.30 ure.

Dodatne informacije dobite na 031 779 375 ali na  (glede piknika do sobote dopoldne).

Lp, Toni.