28. Čebohinov memorial – rezultati

V soboto, 25.11.2017, se je v športni dvorani v Cerknici odvil 28. Čebohinov memorial – turnir v malem nogometu. Turnir je posvečen Francu Čebohinu, prvemu učitelju nogometa v Cerknici. Preko 50 igralcev iz 8 ekip in približno 100 gledalcev je tekom celotnega dneva poskrbelo, da bo spomin na Franca Čebohina živel še naprej.

Rezultati celotnega turnirja:

Rezultati 28. Čebohinov memorial - 28. Čebohinov memorial - rezultati

Serija penalov za tretje mesto, med domačo ekipo Montaža Atki in ekipo Tandem bar iz Postojne, je pripadla gostujoči ekip.

V finalu se je domača ekipa iz Dolenje vasi zoperstavila ekipi Ključavničarstvo Kunc, ki prihaja iz Vrhnike. Tudi v tem obračunu so bili boljši gostitelji, ki so na koncu slavili z izidom 4:1.

finale - 28. Čebohinov memorial - rezultati

Zmagovalci turnirja Ključavničarstvo Kunc:

prvo mesto ključavničarstvo kunc - 28. Čebohinov memorial - rezultati

Drugo mesto Dolenja vas:

drugo mesto dolenja vas - 28. Čebohinov memorial - rezultati

Tretje mesto Tandem bar: tretje mesto tandem bar - 28. Čebohinov memorial - rezultati

Pokal za najboljšega vratarja turnirja je pripadel Aljažu Kužniku iz ekipe Dolenja vas.

naj vratar aljaž kužnik - 28. Čebohinov memorial - rezultati

Benjamin Tušar iz ekipe Ključavničarstvo Kunc pa je prejel pokal za najboljšega igralca turnirja.

naj igralec benjamin tušar - 28. Čebohinov memorial - rezultati

Ekipa Ključavničarstvo Kunc je na turnirju slavila tretjič zapored, kar pomeni, da jo je doletela čast, da v svojih vitrinah obdrži prehodni pokal Čebohinovega memoriala.

prehodni pokal ključavničarstvo kunc - 28. Čebohinov memorial - rezultati

TKD Sovica vsem ljubiteljem malega nogometa svetuje, da pridno trenirajo do naslednjega, 29. Čebohinovega memoriala, kjer se bodo ekipe borile za nov prehodni pokal turnirja.

prehodni pokal - 28. Čebohinov memorial - rezultati

Ostale fotografije (avtor Tine Šubic):

tandem bar - 28. Čebohinov memorial - rezultati montaža atki - 28. Čebohinov memorial - rezultati ključavničarstvo kunc - 28. Čebohinov memorial - rezultati gradbeništvo jerič - 28. Čebohinov memorial - rezultati filips - 28. Čebohinov memorial - rezultati društvo jug - 28. Čebohinov memorial - rezultati dolenja vas - 28. Čebohinov memorial - rezultati bus bar - 28. Čebohinov memorial - rezultati

pokal ključavničarstvo kunc - 28. Čebohinov memorial - rezultatipokal dolenja vas - 28. Čebohinov memorial - rezultatipokal tandem bar - 28. Čebohinov memorial - rezultatiskupinska fotografija - 28. Čebohinov memorial - rezultatiDSC00199 - 28. Čebohinov memorial - rezultatiDSC00213 - 28. Čebohinov memorial - rezultatiDSC00265 - 28. Čebohinov memorial - rezultatiDSC00266 - 28. Čebohinov memorial - rezultati